Start
Omhoog
Nung
Song
Saam
Sie
haa
Opvallend

Lasik (2e na controle)

Klein Vlaanderen

 

Lasik (2e na controle)

Ben een week na de operatie naar de 2e controle geweest. Volgens de dokter gaat het nog steeds goed. Ik kan met een set van de 2 set oogdruppels stoppen. De leescontrole vind ik zelf nog steeds minder. Daags voor de controle zat ik buiten op het strand en kon mijn boek goed lezen, maar terug op mijn hotelkamer pakte ik het boek nogmaals en toen was het weer lastig. Dus zelf ben ik nog niet tevreden. Ik zie wel alles, maar niet perfect. Volgens mij vind de dokter dat ook, want hij vroeg mij volgende maand terug te komen, maar omdat ik dan alweer in Nederland ben, gaat dat natuurlijk niet. Heb nu een afspraak gemaakt om op 20 december terug te komen.

Omdat de oogdruppels die ik moet continueren op zijn, vroeg ik om nieuwe. De zuster zei dat ik beter af was, ze in Pattaya zelf bij een apotheker te kopen dan in het ziekenhuis, dat zou goedkoper zijn.

Het was de dag van de controle bewolkt, dus ben niet naar het strand meer gegaan. Maar eerst wat boodschapjes gedaan. Bij de apotheek de oogdruppels gehaald en zo. En om 4 uur was het "Happy Hour". Ben toen aan een barretje wat Whisky wezen drinken. Tegenwoordig drink ik Sangsom Whisky. Toen het later ging schemeren, merkte ik dat mijn zicht langzaam vager werd.

De oogdruppels geven trouwens ook nog een gele kleur af op het gelaat. Dat wordt dan zichtbaar bij "BlackLight". Daar had men mij wel eens voor mogen waarschuwen. Zal proberen er voortaan op te letten, wanneer ik weer eens ergens kom, met zulk licht.

Klein Vlaanderen

Klein Vlaanderen is een Belgisch/Nederlands restaurant aan de Second Road, ter hoogte van Soi acht. In het restaurant staat een mooi billiard. Het eerste dat ik ooit in Pattaya/Thailand heb gezien. Ik zie overal normaal alleen maar pool en Snooker tafels. Het heeft een mooi blauw laken, maar het laken is niet verwarmd. En dat merk je wel tijdens het spelen.

De dag erop was de wedstrijd PSV- Feyenoord. In het restaurant werd dit vertoond, toen ben ik dus nog een keer ervoor terug geweest. In het kleinere restaurant gedeelte was een groot scherm, waarbij helaas geen geluid bij aanwezig was, tijdens de wedstrijd. In het wat ruimere bar gedeelte staat een normale TV, waarop de wedstrijd ook te zien was, en hier stond wel het geluid aan.

Mooi dat AZ-PSV-Feyenoord nu evenveel punten hebben. Ik zag Kalou met handschoenen aan en ook missen voor een leeg doel. Dus 2 redenen om hem geen Nederlander te maken.