Home page

 

November 2013

Bangkok Prachinburi november 2013

Isan 2013

Koh Samed 2013

Chanthaburi 2013

Pattaya november 2013

 

Voor november 2013 is weer geboekt.

Vertrek dinsdag 12 november 2013 met KLM naar Bangkok. Deze keer weer geboekt bij 333travel.nl en kostte 689 Euro.

Deze keer ga ik weer samen met Nok naar Thailand. De kaartjes met KLM hadden we gekocht tijdens de zogenaamde KLM werelddeal dagen. Dan zijn de kaartjes bij hun wat goedkoper dan normaal. Jammer was dat ik tijdens het invullen van de gegevens van Nok niet in de gaten had, dat bij Noks naam ‘Mr’ stond ipv ‘Mrs’. Een half uur na boeken zag ik het op het E-ticket dat gelijk binnen kreeg. Direct kontakt opgenomen, maar om het recht te zetten, werd gewoon 100 Euro in rekening gebracht, want tickets waren al geboekt.

Van Nok moest ik mee, want er schijnt dit jaar een speciale familie viering van het Loi Krathong feest plaats te gaan vinden. Wat precies weet ik niet, maar zal het wel zien.

Verder weet ik nog niet wat ik na het Loi Krathong feest ga doen. Heb verscheidene opties.

Wil nog steeds eens naar Ubon Ratchathani. Maar door het vele water en de daar helaas mee gepaard gane overstromingen van de afgelopen weken, kijk ik nog wel of ik dat deze reis doe. Of het weer uitstel.

Kan ook naar Lopburi. In deze stad schijnen veel apen vrij rond te lopen. Nu is dat eigenlijk niet bijzonder, overal in Thailand kun je vrij rond lopende apen tegen komen, maar hier is het wat erger dan elders in Thailand. Maar dit feest vind pas 25 november plaats. Dat is een hele week na Loi Krathong. En wat ga ik in die week doen?

Ik kan ook weer naar het Zuiden, En dan denk ik aan Hua Hin en Koh Samui.

Ik zie wel. Heb 6 weken de tijd.

Rest mij alleen nog te melden dat ik 23 december 2013 helaas weer thuis ben. Helaas voor iedereen, inclusief mij zelf!!!