Wanneer ik in Pattaya ben ga ik niet alleen naar de barren, maar bezoek af en toe ook wat gogo bars. Hier staan altijd meiden toploos en soms ook wel bodemloos bij een paal te dansen. Wel een tip voor de dames die de shows bezoeken! In veel bars wordt gebruikt gemaakt van blacklight, wat een leuk effect kan gegeven. Er zat echter in een van de bars een toeschouwster, type Miep Dobbelsteen, die royaal haar gezicht gepoederd had, waardoor ze in dat licht een beetje op Eucalypta ging lijken. Ze kon zo mee doen met een griezelavond.

Topgirls

Topgirls is een nieuwe gogo bar. Hier worden achter elkaar erotische shows gegeven. Wat varieert van dansen tot het inbrengen van min of meer erotisch bedoelde attributen. Ik zag namelijk ook wat minder erotisch materiaal voorbijgaan, zoals; goudvissen, schildpadjes en hamsters. Wanneer je hierheen gaat, zoek een goed plekje met goed uitzicht op het podium. Door de opstelling van het podium en de zitplaatsen erom heen zijn er nog al wat slechte zitplaatsen, waardoor je kans loopt achter een grote pilaar te komen te zitten. Niet erg wanneer je meer oog voor je nieuwste verovering hebt, maar wel wanneer je liever de show ziet.

Fantasia

Ook Fantasia is voor mij een nieuwe club. Het bevindt zich op een boven verdieping. behalve erotische shows zijn er ook wat playback en dansshows in de stijl van Cabaret Malibu in Soi Postoffice. Wat betekent dat er jongens staan te dansen. Maar wees niet bang het erotische gedeelte wordt door meiden verzorgd. De drankjes zijn wel aan de prijs.

What's Up

Onder Fantasia ligt What's up a gogo. Zie www.whats-up-a-gogo-pub.com, ik heb de link niet kunnen controleren. Hier waren alleen danseressen. Toen ik er zat, zat er wel plotseling een wel zeer jong poesje op mijn schoot. Het diertje kon duidelijk nog maar enkele weekjes oud zijn.

Tui's a gogo 

Ik hoop dat ik de naam juist heb. De bar ligt recht tegenover What's up. Maar heeft alleen danseressen. Geen show gezien.

Jacuzzi

In het kleine straatje waar de Tahitian Queen II en Las vegas zich bevinden vind je ook Jacuzzi a gogo. Deze bar is de moeite van een bezoek waard. Bijna constant werd er een show afgewerkt. Verassend was dat onder het podium een bad bleek te zitten, waar veel gebruikt van werd gemaakt.

Las Vegas

Vlak voordat ik naar Las Vegas liep, zag ik op de bovenverdieping bij Polo een bord, naast een dansende dame achter een raam. Er stond op alleen Europese meiden aanwezig. Maar ik liep dus een heel andere kant op, maar toch bleek het in Las Vegas om Europese meiden te gaan. Ben even gebleven om mijn drankje dat ik al besteld had op te drinken, dit bleek wel prijzig te zijn hier. Maar voor mij hoeft dit dus niet.

World Wide a gogo

World Wide bevind zich aan de beach road, tussen soi 7 en 8. Ook hier veel danseressen en een show. Heb de show niet afgezien, maar zag er goed uit.

Goldfingers

Goldfingers is in Soi 7. Aan de strand kant. Ik heb alleen danseressen gezien. Wel allemaal vriendelijk. Het leukste vind ik wanneer je buiten langs loopt. Dan staan daar 2 meiden publiek naar binnen te lokken. Zij doen dat door tegelijk hetzelfde zinnetje uit te spreken, waarbij zij de tent aanprijzen inclusief de bedragen voor een pilsje.

In het najaar van 2005 bleek het binnen geheel verbouwd te zijn. De danseressen staan nu op een dansvloer in het midden van de bar en de 2 meiden buiten heb ik niet meer gehoord. Maar voor de liefhebbers.

Sexy girl a Gogo

In soi 8 heet de gogo bar nu Sexy. er staan weer Thaise meiden te dansen. Er is een groot scherm waarop muziekvideo´s afgespeeld worden, zoals in de Tim Beer bar. Jammer dat het scherm nogal hoog staat. En ook jammer dat men op een gegeven moment toch weer Thaise muziek brengt.

Silver Star a Gogo

Verder in Soi 8 zit ook nog Silver Star a gogo. Een leuke tent vind ik. Ook zeer herkenbaar door een enorme gitaar als uithangbord.

Polo entertainment

In Polo zit je rond een verhoogd podium, waar constant een doorlopende show wordt afgewerkt. Dit is ook de moeite van een bezoek waard.

Amazon

Onder Polo vind je Amazon. Ook hier bleek een show gegeven te worden. Opmerkelijk was toen ik naar binnen wilde gaan. Het meisje buiten wist te melden, dat mijn vriendin er vandaag niet was. Zij verontschuldigde zich daar voor. Je zult mijn verbazing pas begrijpen wanneer je weet, dat ik nog nooit in deze bar ben geweest en er dus ook niemand ken. Duidelijk geval van mijn tweelingbroer dus, die hier al geweest is.

Heb dit al eens eerder mogen meemaken, met een meisje die ik nog nooit eerder gezien had, die heel lang er van overtuigd was, dat ze ooit eens mee was gegaan naar mijn hotel. Zo lang ze dan niet boos worden om je ontkenning, is zoiets zelfs wel grappig om meegemaakt te hebben. 

Highway

Highway had alleen danseressen. Niet bepaald de knapste, maar in het donker ziet iedereen er goed uit. Een van de meiden had een beugel, die moest alleen op bepaalde momenten met een zeker licht inval niet lachen, want dat had iets griezeligs.

Marilyn a gogo

Al een zeer oude club. Is hoognodig toe aan nieuwe erotische artiesten. Ieder jaar breng ik hier toch effe een bezoekje aan. Maar de meiden beginnen me al te herkennen. Komen blijkbaar dan ook zeer weinig bezoekers tegenwoordig. Want dan heb ik het over een bezoek van 1 a 2 keer per jaar. Voor erotische hoogtepuntjes voorlopig nog even overslaan.

Tim Beer bar

Tim beer bar heeft altijd leuke meiden op de dansvloer staan. Vroeger heb ik hier zelfs nog wel eens een show gezien, maar de laatste tijd niet meer. Wel altijd zeer goede rock muziek, met video beelden van de artiesten. Hier kun je een leuke avond hebben met goede muziek en erotisch dansende meiden voor je neus.

Kittenclub

Ik ben ook nog effe in deze club geweest. Hier is niet veel veranderd sinds de laatste keer dat ik er was. Of het moet zijn, dat ik naar 2 voor mijn neus dansende meiden zat te kijken, toen ik plots een sissend geluid hoorde. Toen bleek de rokjes van de meiden omhoog geblazen te worden, a la die scene met Marilyn Monroe. Alleen deze meiden bleken onverwacht bodemloos te zijn. Grappig om mee te maken.

The Beachclub

Af en toe is een bezoek aan een gogo bar leuk. Ik heb hier nu een nieuwe ontdekt. Het is The Beachclub. Dit is een tafeldans bar. Hier staat op iedere tafel een meisje te dansen. Er waren ongeveer 10 meiden op dat moment aan het dansen. En toen ik er net zat ontdekte ik dat ze allemaal sliploos onder hun rokje waren. Wil je ze allemaal uitvoerig bekijken hoef je niet steeds van tafel te veranderen, na ongeveer ieder nummer veranderen de meiden van tafel en staat er dus weer een nieuw gezicht voor je. En allemaal bedelen voor een tip. Dat heeft me dus nog een paar briefjes van 20 Baht gekost, die onder de band om haar dij gestoken wordt.

Shark club

Ook de Shark club is een tafeldans club. Ze dragen er ook precies dezelfde kleding als in the Beach club, zal wel dezelfde eigenaar hebben. Er waren zelfs nog enkele westerse meisjes die van het lekkers dat uitgestald werd aan het snoepen waren.

X-Ray a-gogo

Ik heb het vroeger wel eens gehad over de Emergency bar. Nou dit is eigenlijk net zoiets. Hier zijn de danseressen en de hostesses aangekleed als ware verpleegsters. Verder zitten er een aantal leuke meisjes tussen, maar verder stelt het niet veel voor. De emergency bar had dan ook nog een speciale emergency kamer. Hier doen ze verder niets meer met dit onderwerp.

Peppermint

Peppermint moet een hele hete club zijn, te beoordelen aan de drukte daar. Maar door de drukte vind ik het dan wat minder. Naast de gebruikelijke danseressen zijn hier ook wat tafeldanseressen aanwezig zoals in the beachclub. Ook zaten er 3 meiden achter een raam. Bovenaan was een gleuf om tip in te gooien voor ze. Maar niemand die dat deed. Zal wel komen omdat er met z'n 3en zo verveeld bij zaten. Die meiden hadden beter iets anders kunnen gaan doen. Bij binnenkomst werd ik gefouilleerd, en moest mijn camera uit mijn zak halen. Die mocht niet mee naar binnen. Die ging in een kluis, bij de ingang. Ik kreeg hiervoor een afgiftebewijs, en bij het verlaten kreeg ik mijn camera weer terug.

Living Dolls I en II

2 barren met nagenoeg dezelfde naam, of er een verband is weet ik niet. Wel leuke shows. Niet extreem seksischtisch. Persoonlijk vind ik de show in 2 erotischer. Er moet ook een website zijn, iving-dolls-pattaya-one.

Happy a gogo.

In de Happy ook altijd mooie erotische shows. Hier hebben ze zoals in een aantal barren dat je voor 20 Baht een pingpong bal kunt kopen. Wanneer je die naar het podium gooit, dan krijgt de meid die de bal vangt het geld. Ook hier zag ik een tafel met een tafeldanseres.

Carousel

In de carousel staan de meiden op een draaiende dansvloer te dansen. Ze komen dus vanzelf bij je langs. Ook staat er op de vloer een paard zoals in een draaimolen. Het paard wordt gebuikt bij een show. De shows zien er hier goed uit.

Hot and Cold

Hot and cold in Soi Postoffice tegenover Malibu kun je beter overslaan. Nog nooit zoveel zulke lelijke meiden bij elkaar gezien. Hoe krijgen ze ze bij elkaar gezocht. Tijdens mijn laatste bezoek, waren er wat knappere meiden aanwezig, maar niet veel klanten.

Far East Rock

Ook in Soi Postoffice. Aan de andere kant dan Hot and Cold. Dus de strand kant. Gave rock muziek. Alleen danseressen. Toen ik er was hing er een sufferd aan de bel daar. Dat was een gratis drankje dus. Maar ben daarna weg gegaan, want hij werd nog vervelend ook. Niet tegen mij, maar tegen sommige meiden. Kwam hem later op de avond weer tegen, nog steeds vervelend.

Supergirls

Supergirls vind je in Soi Diamond. Op een rond podium staan meisjes bij een paal te dansen.

Superbaby

Tegenover Supergirls bevindt zich Superbaby. Hier was een show bezig toen ik binnen stapte. Zag er goed uit. Maar heb het niet afgezien.

Supermodels

Verder Soi Diamond in, maar dan het smallere gedeelte bevind zich Supermodels. Ik ben hier naar de bovenste verdieping gegaan. Door de glasplaat, wat tevens dansvloer is voor de meiden, kun je de onderste verdieping ook bekijken. Geen show gezien, alleen danseressen. Interessanter is het natuurlijk om vanaf de onderste verdieping naar de bovenste te kijken. Voor de echte gluurders.

Diamond a gogo

Nog iets verder Soi Diamond in is Diamond a gogo. Hier werd weer een goeie show gegeven. Een aanrader deze show.

 Hotgirls

Is een bar met alleen danseressen. Ik heb hier geen show gezien.

Dollhouse

In de Dollhouse (www.dollhouse-agogo.com) staan de meiden op een draaiende dansvloer te dansen. Ook hier heb ik geen show gezien.

 

In het najaar van 2005 heb ik wederom enige gogo's bezocht en ontdekte enige nieuwe.

Coyotee's

Mooie gogo bar. Ook veel shows, maar dat betreft steeds een ander pakje aantrekken en wat dansen op 1 a 2 liedjes. Wel gaan de kledingstukken dan helemaal uit. Er is ook zo'n brandweerpaal, waar langs de meiden van de bovenverdieping naar beneden kunnen glijden. Dat lijkt mij wel pijnlijk met je blote benen langs die metalen paal glijden.

Verder werd in de stijl van een bokswedstrijd de volgende show aangekondigd. Dus een meisje geheel naakt, met een bord over het podium, met daarop de naam van de nieuwe show.

Hooty's

In Hooty's zeer erotische shows, gewoon sexshows dus. Er wordt echt iemand met een dildo genomen.

Electric Blue

Ben ook nog even deze bar binnen gestapt. Hier zag ik alleen danseressen. Het is een voormalige nachtclub en nu dus gogo bar.

Club Boesché

Deze club heeft 2 verdiepingen. Vanaf beneden kun je via de doorkijkvloer onder de rokjes van de meiden kijken. Waar ze meestal behalve toploos ook bodemloos zijn. Op de bovenverdieping staat ook een douchecabine, waar dus tijdens de avond door meiden op een erotische manier van gebruik wordt gemaakt.

Beneden vind je afgewisseld de gewone dansmariekes en de sexy dansshowmeiden, zoals in zoveel gogo's.

Catz

Bevindt zich naast de hierboven genoemde club. Hier hetzelfde verhaal, alleen maar een verdieping. Dus dansen en een erotische dansshow tussendoor.

Terug